NurZulaikha

Pages

My Le Girlfriends !



  


 


  


Huihuihui , assalamualaikum semua dan salam sejahtera . Yeahhh finally imma freedom , yuhuuu . Sorry late cakap benda ni sebab line internet yang comel ni lambat sesangat , sayang sangat dekat internet ni haa -.- Ohh japp , selamat kembali ke sekolah untuk bebudak yang still bersekolah . Are you ready lil sista and brotha ? Strive diligently ! Fighthing ! What ? Siapa dorang ? Nampak tajuk ? Jyeahh , ther are my girlpwenn , muah muah muahh lahh . Haha . 5 years with them so many memory that we have made together and i know just still leave memory forever :'c guys , i miss you all . Serious talk ! Shahirah , Saleha , Amira , Putri , Atiqah , Nora , Mimie Mutiaah :) love them love them love them !!! Arghh . Dulu , pergi perhimpunan sesama , pergi kantin sesama , pergi ladies sesama , pergi lab sesama , balik sesama , study sesama , laugh sesama , sad sesama , crazy sesama , pergi bilik guru dan pejabat sesama and everything we do together . 7 girlsfriend who always be with me :) i love  adore uolss dearly :* You want know little stories about them ? Ok i will story for you .
First and foremost , we start with Shahirah her nickname . Her fullname Nurul Shahirah Bt Sabri . Before that , she was taken by EA , oppsss ! Hahaha . Matanya bulat , mukanya bulat , tuannya kecik , tuannya pendek same goes like me but dia bukan yang korang sangkakan sebab dia seorang perempuan yang luar biasa apabila dia gelak =.=
Next , Saleha . Her fullname Saleha Bt Shafie . Was taken too by AM . Mukannya comel , matanya cute , perangai comel dengan suara yang ala tomey tomey , saiz yang kecik same goes like me and Shahirah .
Who's next ? Amira ? Amira Bt Shaari . All of us call her Mama because her attitude like a mother who caring to their child . Lemah lembut orangnya tapi bila dia bengang baru korang akan tahu apa itu harimau jadian . Hahahaha :D
And now turn siapa nihh ? Putri ? Ohh this cute annoy girl . She have a crush , capital L . Ayokk ! Haha . Her fullname " Inhale , Exhale Huhhh ...... " Putri Nurul Izatul Sofea Natasha Bt Sabri . Panjang kan kan ? Tuannya sweet , hidungnya ala-ala mat salleh , and always posing with her stlye mouth -.- All picture her stlye of mouth same . Dont believe ? You guys look urself . Hanya orang terdekat kenal  perangai dia yang pelik tu . Her laughing , her crazy perangai and others lahh .
Now , Atiqah . Act her fullname Amira Atiqah Bt Nawi and we call Mira . Her name same like Mama right ? That why we call Amira Shaari , Mama and Amira Atiqah , Mira . Serious i said , i really miss her , miss want to fight with her , usik dia , perang mulut dgn dia dan macam-macam lahh . Dia seumpama cahaya dan radio untuk hiburkan kami dan terangkan kami dengan perangai dia yang kelakar dan annoy . Setiap kali jumpa mesti bergaduh even depan cikgu pun gaduh jugak lepas berbaik balik . Bukan gaduh mcm bertumbuk tu just perang mulut mcm tu . Mira , miss you . Muah muah muah :* and fyi she was taken by AA .
And now Nora , huihh nampaknya kita ada sorang lagi utk diceritakan . Ok her fullname Noraikah Idayu Bt Ibrahim . Mira and I call her Mummy . Haha , ada lahh cerita disebaliknya . Bila jumpa dia Running Man Running Man Running Man . Dia kata dia minat Joong Kook . Hahaha Sparta ! Suka ngada-ngada dengan Nora nihh sebab dia serabut , dia akan tertekan . Hahaha , tekey gue lawey bab kata orang kelatey .
Last but not least , Mimie Mutiaah Bt Muhd Syukry tak salahnya . Tuannya comel ala-ala artis Bollywood gitu . Haha , kalau tengok dia face-to-face memang korang terpegun lahh . Serious dia comel dan cantik . Sopan santun gtu tapi kitaorng je tau cara dia gelak dan cara dia bergurau , hehe :D
Ada lagi ? Haa ? Takde dahh ? Ok , rumusannya I LOVE UOLLS , muahh :* bye :)
Assalamualaikum ....




Terima Kasih Sebab Membaca Cerita Saya ♥

No Topic Here !


Kepada semua blogger yang datang ke blog saya , saya memohon maaf kerana sudah tidak bercerita dlm blog ni dan lama tak blogwalking . Semenjak dua menjak ni saya terlalu sibuk maklum laa spm candidate 2013 kena fokus dari awal :) Harap anda mengerti ...

Terima Kasih Sebab Membaca Cerita Saya ♥

Lama tak jenguk blog !


Hye uolls , how are you ? Fine ok good . I know you fedup see my blog not update and boringg right so do i care this is my blog . Apa apa pun aku nak bagitahu yang aku rindu dekat SAHABAT aku ... korang tatau apa yang aku rasa sekarang ni . hanya allah je tahu perasaan aku . Aku rindu ZAAAUSS ---> Zulaikha , Atiqah , Asyraf , Aiman , Uzair , Sakinah dan Shaidatul .. Kenangan kita bersama masa cuti dua minggu masih fresh dalam otak aku , dari aku sampai sana hinggalah aku balik , aku ingt semua kenangan semua tu . Kenangan yang membuatkan aku menangis , Atiqah , Nina dan Aiman sanggup bangun pagi semata nak hantar aku time tu aku dah nak balik Kelantan . Mak aku cakap ada orang datang , aku tengok dekat luar diaorng semua ada , pergghhh nak nangis tapi kena cover .Sebelum tu diaorang ada bagitau nty sebelum aku bertolak diaorng nak datang rumah aku , aku ingatkan main-main je semua tu last-last diaorng buat betul-2 . KItaorang berbual punya berbual cousin aku pun sampai untuk menjemput aku ke stesen bas , masa aku nampak kereta cousin aku , aku pandang semua muka kawan aku tiga orang tu , sebak hati ini untuk tinggalkan mereka tapi apakan daya aku terpaksa . Lepas letak barang dalam kereta , aku pergi dekat diaorng buat kali terakhir aku salam dengan Atiqah dan Nina , lepas tu Atiqah tanya "tak nak peluk aku ke buat last ? " aku pun terus peluk dia , sumppahh aku rasa nak nangis tapi aku tak nangis depan diaorng tkut diaorng nangis jugakk . Aku pun masuk kereta dan sebelum tu Atiqah dengan Nina cakap nanti bulan 11 balik pulak tao , aku hanya angkt tangan sebab time tu suara aku dah tak boleh keluar . Aku masuk dalam kereta , aku dengan tajam tengok muka diaorng for the last and air mata aku terus mengalir tanpa henti , mak aku denga cousin nampak aku nangis tapi diaorng buat tatau jeerr . AKU RINDU KORANG SANGAATTT :'(







Aku saayng diaorng semua sampai hembusan terakhir :)

#kata kata untuk korang ---> ada apa apa roger aku okeyy ..






Terima Kasih Sebab Membaca Cerita Saya ♥