Pages

My Le Girlfriends !



  


 


  


Huihuihui , assalamualaikum semua dan salam sejahtera . Yeahhh finally imma freedom , yuhuuu . Sorry late cakap benda ni sebab line internet yang comel ni lambat sesangat , sayang sangat dekat internet ni haa -.- Ohh japp , selamat kembali ke sekolah untuk bebudak yang still bersekolah . Are you ready lil sista and brotha ? Strive diligently ! Fighthing ! What ? Siapa dorang ? Nampak tajuk ? Jyeahh , ther are my girlpwenn , muah muah muahh lahh . Haha . 5 years with them so many memory that we have made together and i know just still leave memory forever :'c guys , i miss you all . Serious talk ! Shahirah , Saleha , Amira , Putri , Atiqah , Nora , Mimie Mutiaah :) love them love them love them !!! Arghh . Dulu , pergi perhimpunan sesama , pergi kantin sesama , pergi ladies sesama , pergi lab sesama , balik sesama , study sesama , laugh sesama , sad sesama , crazy sesama , pergi bilik guru dan pejabat sesama and everything we do together . 7 girlsfriend who always be with me :) i love  adore uolss dearly :* You want know little stories about them ? Ok i will story for you .
First and foremost , we start with Shahirah her nickname . Her fullname Nurul Shahirah Bt Sabri . Before that , she was taken by EA , oppsss ! Hahaha . Matanya bulat , mukanya bulat , tuannya kecik , tuannya pendek same goes like me but dia bukan yang korang sangkakan sebab dia seorang perempuan yang luar biasa apabila dia gelak =.=
Next , Saleha . Her fullname Saleha Bt Shafie . Was taken too by AM . Mukannya comel , matanya cute , perangai comel dengan suara yang ala tomey tomey , saiz yang kecik same goes like me and Shahirah .
Who's next ? Amira ? Amira Bt Shaari . All of us call her Mama because her attitude like a mother who caring to their child . Lemah lembut orangnya tapi bila dia bengang baru korang akan tahu apa itu harimau jadian . Hahahaha :D
And now turn siapa nihh ? Putri ? Ohh this cute annoy girl . She have a crush , capital L . Ayokk ! Haha . Her fullname " Inhale , Exhale Huhhh ...... " Putri Nurul Izatul Sofea Natasha Bt Sabri . Panjang kan kan ? Tuannya sweet , hidungnya ala-ala mat salleh , and always posing with her stlye mouth -.- All picture her stlye of mouth same . Dont believe ? You guys look urself . Hanya orang terdekat kenal  perangai dia yang pelik tu . Her laughing , her crazy perangai and others lahh .
Now , Atiqah . Act her fullname Amira Atiqah Bt Nawi and we call Mira . Her name same like Mama right ? That why we call Amira Shaari , Mama and Amira Atiqah , Mira . Serious i said , i really miss her , miss want to fight with her , usik dia , perang mulut dgn dia dan macam-macam lahh . Dia seumpama cahaya dan radio untuk hiburkan kami dan terangkan kami dengan perangai dia yang kelakar dan annoy . Setiap kali jumpa mesti bergaduh even depan cikgu pun gaduh jugak lepas berbaik balik . Bukan gaduh mcm bertumbuk tu just perang mulut mcm tu . Mira , miss you . Muah muah muah :* and fyi she was taken by AA .
And now Nora , huihh nampaknya kita ada sorang lagi utk diceritakan . Ok her fullname Noraikah Idayu Bt Ibrahim . Mira and I call her Mummy . Haha , ada lahh cerita disebaliknya . Bila jumpa dia Running Man Running Man Running Man . Dia kata dia minat Joong Kook . Hahaha Sparta ! Suka ngada-ngada dengan Nora nihh sebab dia serabut , dia akan tertekan . Hahaha , tekey gue lawey bab kata orang kelatey .
Last but not least , Mimie Mutiaah Bt Muhd Syukry tak salahnya . Tuannya comel ala-ala artis Bollywood gitu . Haha , kalau tengok dia face-to-face memang korang terpegun lahh . Serious dia comel dan cantik . Sopan santun gtu tapi kitaorng je tau cara dia gelak dan cara dia bergurau , hehe :D
Ada lagi ? Haa ? Takde dahh ? Ok , rumusannya I LOVE UOLLS , muahh :* bye :)
Assalamualaikum ....




Terima Kasih Sebab Membaca Cerita Saya ♥

0 orang budak buat bising:

Post a Comment

Hye ! Koment Lha Apa-Apa Kat Sini Saya Akan Balas Tak Kira Lambat Or Cepat ... Koment Tau Jangan Malu-Malu :)