Pages

Cepat masa berlalu !


Hmm , now dah 4.12.12 . Cepat je masa berlalu kann and tak lama lagi 29.12.12 saat saat yang paling sedih akan aku lalui tak lama lagi . Act aku tak bersedia lagi untuk berpisah dengan sahabat aku , Atiqah , Aiman , Uzair and Nina . Dari bulan 11 mean dari aku balik sampailahh sekarang , mereka sentiasa ada dengan aku . Sumpah aku dah anggap korang macam adik beradik aku sendiri . Aku tak dapat bayangkan macam mana reaksi korang bila tengok aku nak balik nanti , mesti korang sedih kan . Sahabat , listen here ! Masa korang tengok aku buat kali terakhir nanti jangan nangis kayy , biar aku sorang je nangis . Aku taknak tengok korang sedih and korang masa aku tak ada jangan lupa contact aku tao and jangan lupa kenangan kita bersama mcm kita hang , pergi pasar malam , tengok wayang , pergi breakfast and other lahh . Nanti kita skype tao . Korang jaga diri elok-elok masa aku takde nanti sebab aku tak dapat nak lindung korang lagi . For Atiqah , thanks sebab sentiasa bersama dengan aku dari aku balik sampai sekarang . Kita tangkap bersama , kita bergelak tawa bersama dan semua lahh bersama and aku akan ingt kenangan kita bersama :) thanks sister ! For Aiman , thanks sebab belanja aku breakfast hari tuh dan belanja aku ice blanded , good luck with your football hope kau berjaya nanti and tak lupa sebab selalu usik aku dalam wayang hari tu sumpah time tuh aku benci kau sebab kau kacau aku tapi aku akan buat prkara itu sebagai kenangan :) thanks brother ! For Uzair , jaga diri kau tu elok-elok , bawak motor tu jangan laju-laju nanti kangg jadi mcm muka zombie macam muka kau sekarang luka sana luka sini , hayoo abg longg nihh . Thanks sanggup jumpa aku walaupun mak  kau mcm kasi tak kasi hari tuhh and best lepak dengan kau walaupun sekejap dan aku tak akan lupa itu :) Thanks Abang Long ! For Nina , I 'm sorry kalau aku ada buat mistake dengan kau , manusia tak lari dari membuat kesilapankan , pasal masalah kita tu lupakan je lahh , aku tak nak perkara ni berpanjangan nanti kesian dekat iqa tak ada kawan masa aku tak ada . Kita berbaik kayy ? Nina thanks sebab bersama dengan aku selama aku balik sini :) Thanks sis ! Maybe kita kan jumpa 2014 pulakk . Hmm lama kann , setahun kita tak jumpa nanti . Sedihnyaa mesti aku rindu gila dekat korang kann :'( Kalau korang rajin datang lahh kampung aku , boleh lahh jumpa aku :) Aku nak sangat berkumpul semua ZAAAUSS tapi ... masing-masing busy , hmm takpe lahh mybe lain kali kayy . Last word from me : AKU SAYANG ZAAAUSS MACAM AKU SAYANG KELUARGA AKU DAN TIADA SIAPA BOLEH PISAHKAN KITA SEMUA MELAINKAN KEMATIAN :'(



Terima Kasih Sebab Membaca Cerita Saya ♥

0 orang budak buat bising:

Post a Comment

Hye ! Koment Lha Apa-Apa Kat Sini Saya Akan Balas Tak Kira Lambat Or Cepat ... Koment Tau Jangan Malu-Malu :)