Pages

Lama tak jenguk blog !


Hye uolls , how are you ? Fine ok good . I know you fedup see my blog not update and boringg right so do i care this is my blog . Apa apa pun aku nak bagitahu yang aku rindu dekat SAHABAT aku ... korang tatau apa yang aku rasa sekarang ni . hanya allah je tahu perasaan aku . Aku rindu ZAAAUSS ---> Zulaikha , Atiqah , Asyraf , Aiman , Uzair , Sakinah dan Shaidatul .. Kenangan kita bersama masa cuti dua minggu masih fresh dalam otak aku , dari aku sampai sana hinggalah aku balik , aku ingt semua kenangan semua tu . Kenangan yang membuatkan aku menangis , Atiqah , Nina dan Aiman sanggup bangun pagi semata nak hantar aku time tu aku dah nak balik Kelantan . Mak aku cakap ada orang datang , aku tengok dekat luar diaorng semua ada , pergghhh nak nangis tapi kena cover .Sebelum tu diaorang ada bagitau nty sebelum aku bertolak diaorng nak datang rumah aku , aku ingatkan main-main je semua tu last-last diaorng buat betul-2 . KItaorang berbual punya berbual cousin aku pun sampai untuk menjemput aku ke stesen bas , masa aku nampak kereta cousin aku , aku pandang semua muka kawan aku tiga orang tu , sebak hati ini untuk tinggalkan mereka tapi apakan daya aku terpaksa . Lepas letak barang dalam kereta , aku pergi dekat diaorng buat kali terakhir aku salam dengan Atiqah dan Nina , lepas tu Atiqah tanya "tak nak peluk aku ke buat last ? " aku pun terus peluk dia , sumppahh aku rasa nak nangis tapi aku tak nangis depan diaorng tkut diaorng nangis jugakk . Aku pun masuk kereta dan sebelum tu Atiqah dengan Nina cakap nanti bulan 11 balik pulak tao , aku hanya angkt tangan sebab time tu suara aku dah tak boleh keluar . Aku masuk dalam kereta , aku dengan tajam tengok muka diaorng for the last and air mata aku terus mengalir tanpa henti , mak aku denga cousin nampak aku nangis tapi diaorng buat tatau jeerr . AKU RINDU KORANG SANGAATTT :'(







Aku saayng diaorng semua sampai hembusan terakhir :)

#kata kata untuk korang ---> ada apa apa roger aku okeyy ..






Terima Kasih Sebab Membaca Cerita Saya ♥

0 orang budak buat bising:

Post a Comment

Hye ! Koment Lha Apa-Apa Kat Sini Saya Akan Balas Tak Kira Lambat Or Cepat ... Koment Tau Jangan Malu-Malu :)