Pages

Hye gaiss !

Tumblr_m1960mrzpp1rnohmko1_500_large
wahwah lama kan kita tak bertemu . blog sy ny dh berhabuk , hashumm ! smpai bersin saya . ayoyo macam mna mau bukak sbb sy busy dgn homework . nama pun pelajar sekolah kan tak sah klau tak buat kerja sekolah . choop sebelum itu sy mau tny uollss sihat ke tak klau tak sihat pergi makan ubat ok . untuk kakak-kakak dan abang-abang yang dpt result yg cemerlang , congratulations to you . awak tak nak tny ke ap citer sy skrng ny ? hahaha klau awk tak nak tak pe sy akn cerita kan . ok first sy bru lepas exam selaras 1 form 4 dan saya mendapat 3A- dan lagy 6 tu biarlah rahsia apa2 pun sy tak de failed . syukur alhamdulillah tak de fail . itu je lah sy nak citer sbb sy dh kering idea nk story . ok la papai :)

Terima Kasih Sebab Membaca Cerita Saya ♥

0 orang budak buat bising:

Post a Comment

Hye ! Koment Lha Apa-Apa Kat Sini Saya Akan Balas Tak Kira Lambat Or Cepat ... Koment Tau Jangan Malu-Malu :)